Program stomatologie

Program clinica

Luni - Vineri : 09:00 - 20:00

Sambata : 09:00 - 13:00

programare-stomatologie-constanta

Email

programari@astrimed.ro

Urgente-stomatologie

Contact

+0740 074 724

Microscop dentar Leica
Microscop dentar LEICA

Considerăm că la momentul actual, un microscop dentar este indispensabil într un cabinet de stomatologie. Acesta oferă un ajutor incontestabil atât medicului cât ăi pacientului. Prin calitatea optică și luminoasă,obținem imagini absolut clare și luminoase cu o profunzime a câmpului vizual uimitoare pentru chirurgia dentară și diferite proceduri. Astfel pacientul obține tratamente optime și mai rapide.

Laser Dr. Smile
Laser dr. Smile - Dioda Wiser

Teama de dentist dispare atunci când medicul dentist folosește laserul Dioda Wiser. Cea mai de pret calitate a acestui laser este siguranța pe care o oferă. Pacientul nu simte durere, iar tratamentul merge rapid, lin, fără teamă de complicații. Laserul Dioda Wiser este atât de blând încât utilizarea anestezicelor nu este întotdeauna necesară. Este ideal penru tratamentele de endodonție, parodontologie, chirurgia țesuturilor moi, terapie, biostimulare și albire.

Scanner intraoral MEDIT
Scanner intraoral MEDIT

Adio disconfortului și senzației de greață resimțite de pacienți în momentul amprentării! Grație noii tehnologii, pacienții pot beneficia acum de o amprentare digitală, putând urmări chiar modelele 3D digitale în culori reale. Această metodă modernă de amprentare îmbunătățește considerabil adaptarea lucrarii finale, oferă o precizie mare la amprentarea pe implanturi.

slide 1
Radiologie dentară digitală

Acuratețe în diagnosticare, preview și transfer imediat către computer, direct de pe scaunul stomatologului. Această tehnologie ajută la identificarea cariilor interdentare sau a infecțiilor de la nivelul oaselor, a chisturilor, tumorilor etc., cu o precizie înaltă, într-un proces confortabil pentru fiecare pacient. Un diagnostic corect și un plan de tratament personalizat.

Urgențe stomatologie > 0740 074 724

Pacienții cu urgențe stomatologice au prioritate, solicitați acum o programare.